Вашата конекција

Скопје

Аеродром

Услуги

Официјален автобуски превозник од
Меѓународниот Аеродром Скопје до
центарот на градот

199 мкд
Цена на билет - во еден правец

Каде можете да купите автобуски билет?

Аеродромскиот шалтер
од 8 до 20 часот

Во автобусот

Начини за плаќање

Во готово
во домашна валута ден., при купување на билетот земете ја Вашата фискална сметка

Кредитна/Дебитна Картичка

Зошто да го изберете WTransporter

Неколку причини зашто луѓето го одбираат аеродромскиот автобуски превоз наспроти другите видови на транспорт до центарот на Скопје

Најевтин превоз од/до аеродром

Повеќе патници, поисплатлива цена

На време, Секогаш

Прилагодени временски распореди на летови

Безбеден транспорт

Безбедноста е наш приоритет

Одберете ја вашата најблиска станица

Стратешки лоцирани

Придонес до намалувањето на емисијата на CO2

Еден автобус со повеќе патници загадува помалку и го намалува метежот во сообраќајот

Помалце стрес

Сè што треба да направите е да влезете и да гледате надвор
од прозорецот

Достапност на повеќе начини за плаќање

Купи го својот билет во готово или со кредитна/Дебитна картичка

Бесплатно Wi-Fi

Уживајте во бесплатниот автобуски интернет

Возен Ред

07:50
08:00
07:30
08:00
07:30
08:00
07:30

Понеделник

Вторник

Среда

Четврток

Петок

Сабота

Недела

03:15
03:15
03:15
03:15
03:15
03:15
03:15
10:00
10:00
10:00
10:00
10:30
10:00
10:30
14:00
12:30
12:30
14:45
15:00
12:00
12:30
15:00
14:00
15:00
15:00
14:00
14:45
18:00
15:00
17:30
18:00
17:45
17:30
17:45
09:00
09:00
09:45
09:00
09:30
09:00
09:30

Понеделник

Вторник

Среда

Четврток

Петок

Сабота

Недела

00:30
01:30
00:15
01:15
01:00
01:30
01:15
13:45
11:30
10:45
13:15
13:40
12:15
12:30
16:20
13:30
13:30
16:20
16:00
14:20
13:15
17:30
16:20
16:00
19:40
17:45
16:20
16:00
19:15
18:45
18:30
21:00
19:15
19:00
18:30
20:30
20:45
20:30
20:30
20:45
21:00
07:50
08:00
07:30
08:00
07:30
08:00
07:30

Пон

Вто

Сре

Чет

Пет

Саб

Нед

03:15
03:15
03:15
03:15
03:15
03:15
03:15
10:00
10:00
10:00
10:00
10:30
10:00
10:30
14:00
12:30
12:30
14:45
15:00
12:00
12:30
15:00
14:00
15:00
15:00
14:00
14:45
18:00
15:00
17:30
18:00
17:45
17:30
17:45
09:00
09:00
09:45
09:00
09:30
09:00
09:30

Пон

Вто

Сра

Чет

Пет

Саб

Нед

00:30
01:30
00:15
01:15
01:00
01:30
01:15
13:45
11:30
10:45
13:15
13:40
12:15
12:30
16:20
13:30
13:30
16:20
16:00
14:20
13:15
17:30
16:20
16:00
19:40
17:45
16:20
16:00
19:15
18:45
18:30
21:00
19:15
19:00
18:30
20:30
20:45
20:30
20:30
20:45
21:00

Автобуски станици

Хотел Холидеј Ин

Филип Втори Македонски 5, Скопје
мапа

Автобуска Станица Скопје

Никола Карев 20,
Скопје
мапа

Capitol Mall

Јане Сандански 71А,
Скопје
мапа

Меѓународен Аеродром Скопје

Босфор 1,
Илинден
мапа

За WTransporter

WTransporter е транспортна компанија, членка на ERAK Group

10 години

Повеќе од 10 години работење во транспортната индустрија

Квалитет

Најсигурен, најбрз и најквалитетен транспорт

Доверливи

Доверлив партнер ориентиран кон долгорочна соработка

Наши партнери

Кариера

Сакате да станете дел од WTransporter тимот?

Бидете дел од тимот

Контактирајте нè

Имате прашања во врска со нашите услуги?
Испратете ни прашање.

Социјални медиуми

Успешно испратена порака
Грешка при внесување.
a member of

Career

Become a part of the WTransporter team

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.